Dacă aveți nevoie de informații despre BioPure Max, contactați-ne

Tel: +40 21 206 6345
romania@agetissupplements.com

Home De unde se cumpără Bine de știut Contactați-ne

OMEGA-3

Vă mențineți sănătatea și frumusețea alegând uleiul de pește potrivit

Nu toate tipurile de grăsimi sunt dăunătoare pentru sănătatea noastră. Acizii grași Omega-3 sunt un exemplu de grăsimi folositoare: reduc riscul bolilor cardiovasculare, al artritei, uscăciunii pielii și îmbunătățesc starea părului și a unghiilor. Din nefericire, corpul nostru nu este capabil să îi producă singur, de aceea trebuie să-i luăm din alimentație.

Există trei principali acizi grași Omega-3, DHA (acid docosahexaenoic) și EPA (acid eicosapentaenoic) fiind cei mai valoroși și se găsesc în pește.

Al treilea, cunoscut sub numele de acid alfa linolenic (ALA), se găsește în uleiuri vegetale, semințe de in, nuci și legume cu frunze verzi, cum ar fi spanacul.

Peștii grași, cum ar fi anșoa, somonul, heringul, păstrăvul sălbatic, sardinele și tonul, sunt bogați în DHA și EPA.

Dacă nu vă place peștele și/ sau nu aveți ocazia să îl consumați în mod regulat, puteți lua cantitatea necesară de Omega-3 din suplimente alimentare speciale, după consultarea medicului dumneavoastră. Citiți cu atenție instrucțiunile pentru a înțelege cantitatea și tipul de Omega-3 conținut în suplimentul alimentar, deoarece compoziția calitativă și cantitativă afectează eficacitatea acestuia.

S-a dovedit că doza minimă profilactică eficientă de Omega-3 este de 840 mg* pe zi, ceea ce reprezintă cantitatea conținută de 1 capsulă de BioPure Max Omega-3 - ajutând la menținerea funcției normale a inimii, creierului și a ochilor.

Cei care suferă de boli de inimă

Persoanele cu afecțiuni cardiace sunt sfătuite să ia 840 mg de Omega-3 pe zi. Omega-3 ar trebui, de asemenea, să fie luat de pacienții care au suferit un infarct miocardic, întrucât studiile au arătat că Omega-3 reduce numărul atacurilor cardiace repetate și prelungește viața pacienților*.

Restabilirea ritmului cardiac

Acizii grași au, de asemenea, un efect stabilizator asupra inimii - reduc frecvența cardiacă și previn aritmia*.

Scăderea trigliceridelor

Omega-3 poate reduce nivelurile crescute ale trigliceridelor care sunt direct legate de bolile cardiovasculare. Cu toate acestea, înainte de a lua orice supliment pe bază de Omega-3, trebuie să consultați un medic specialist*.

Efect benefic asupra artritei reumatoide

Studiile au arătat că acizii grași pot reduce durerea și rigiditatea articulațiilor la pacienții cu artrită reumatoidă. Alimentele bogate în Omega-3 pot crește efectul medicamentelor antiinflamatorii.

Menținerea elasticității pielii

Suplimentele Omega-3 pot încetini efectul biologic al îmbătrânirii. Acizii grași Omega-3 scad inflamația cronică, prevenind astfel scăderea colagenului și încetinind procesul de îmbătrânire. Persoanele care suferă de eczeme și psoriazis, au observat îmbunătățirea aspectului pielii în timp ce au luat Omega-3. Ca urmare a acțiunii acizilor Omega-3, baza elastică de colagen a pielii încetează să se mai rupă și este restaurată treptat, permițând pielii să își mențină elasticitatea și aspectul sănătos.

* The GISSI Investigators.// Lancet. - 2003